Усмихни се отново, момиче,
усмихни се на изгрева нов,
стига след илюзии тича,
радвай се на живота си нов.
Повярвай ми, мило момиче,
светът навън е суров,
понякога черни са дните,
но пък учим своя урок.
Надеждата свети в очите
и тръгваме с нов благослов.
Усмихни, усмихни се момиче
и целият свят ще е твой!
© Пламена Владимирова Все права защищены