14.01.2007 г., 22:31 ч.

Усмихвай се 

  Поезия
1151 0 8
Ти искаше да имаш всичко,
ти молеше ме да ти дам света...
Не искай винаги да си ми всичко,
аз мога да живея и сама...

Обичай ме, но без да ме променяш,
едва тогава ти ще имаш свобода...
Усмихвай ми се само! Това е начинът
да отвоюваш мястото си в моята душа...

© Катя Вълчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??