Jan 14, 2007, 10:31 PM

Усмихвай се 

  Poetry
1137 0 8
Ти искаше да имаш всичко,
ти молеше ме да ти дам света...
Не искай винаги да си ми всичко,
аз мога да живея и сама...

Обичай ме, но без да ме променяш,
едва тогава ти ще имаш свобода...
Усмихвай ми се само! Това е начинът
да отвоюваш мястото си в моята душа...

© Катя Вълчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??