25.09.2008 г., 19:59 ч.

Усмихвам се 

  Поезия » Любовна
862 0 3

 УСМИХВАМ СЕ

 

Усмихвам се, защото се събудих,

до мен видях те и отново в теб се влюбих.

Усетих как сърцето ми препуска лудо,

усмихвам се, това е малко чудо.

 

 

Чудо е, че пак сме двама

и следи от болка в душата вече няма.

Усмихвам се, аз не вярвах в чудеса,

но вяра имах в любовта!

© Дими Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??