13.08.2020 г., 22:48 ч.

Усмивка 

  Поезия » Любовна
620 0 0

Усмивка
 

Ще си сложа любимата си дреха
после ще се усмихна, ей така
с нея ще премина по щастливата пътека,
да изчуруликам  усмихната деня.

 

И няма да я нося за утеха
ще мина да разчупя утринта,
после ще подскочи и смехът ми
с усмивка да отвори прозорец към света.

 

За любов запява, не за самота
нотите намира в дребните неща
и си обещава понякога да мине
с надежда и към тия-дето я гълчат.

 

Не мога да я свалям, дори когато спя-
страхът ми разтопява дори и в тъмнина. 
Обличам си усмивка, като
вестоносец.
Усмихнати вървете! Творете любовта!

© Елеонора Крушева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??