20.06.2022 г., 8:03 ч.

Усмивка 

  Поезия » Любовна, Бели стихове, Друга
275 0 0

 

Колко красиво се усмихваш

мисля, че това си ти

докосваш сърцето ми, усещам го а ти?

Ти си красива във всяко едно отношение

Струва си да те имам цял живот

Били се усмихнала още един път ? 

 

От всяка твоя дума капе мед

Никой не може да те отнеме от мен

Толкова красиво, че твоето място е мое и твое

Розите цъфтят всеки път, когато се усмихнеш ти

 

Нека всяка нощ да бъде наш ден

Нека тази история да не свършва нито един ден.

Побърках се от любовта ти

Но знам че ти си единственото момиче

в живота ми, а в сърцето знаеш го ти…

 

 

 

 

© Веселин Алексиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??