6.08.2011 г., 10:59 ч.

Усмивка 

  Поезия » Любовна
719 0 1

Усмивка вълшебна,
божествено красива.
Ти си загадъчно нежна,
ти си омайна и сладка.
Усмивка безкрайно красива,
целувка нежна и мила.
Искам теб и любовта ти щастлива,
с усмивка вълшебна
и целувките нежни.
Търся те в небесата,
търся те в изгрева на зората,
в уханието на цветята,
а си толкова близо
до мен на земята.

© Онур Реджеб Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??