18.06.2015 г., 18:39 ч.

Усмивка 

  Поезия » Друга
1034 0 12

Така и не разбрах какво се случи –

усмивка някаква.

Зави край разпилените боклучета.

Пое към лятото.

 

Така и не разбрах дали се случи –

стоя на пръсти.

Пред мен едно бездомно куче

преследва въздуха.

 

Така и не разбрах защо се случи -

случайно сигурно.

Но в мен запяха триста ручея.

И нямам стигане.

 

Дали и утре пак ще ми се случи

усмивка някаква?

Подавам хляб на уличното куче

и стигам вятъра.

© Елена Биларева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??