16.03.2017 г., 9:27 ч.

Усмивка в утринта 

  Поезия » Любовна
299 3 6

 

Отива ми усмивката на радостта,
цял ден разхождам се със нея
и като перце, летя
сред пролетната синева
и с любовта докосвам
всяко живо цвете.
И на приятелите в утринта,
дарявам свойта цветна нежност
и една усмихната мечта,
с която да притоплят 
с жар сърцето.

© Дочка Г Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??