28.08.2019 г., 10:48 ч.

Усмивка за една Сънливка 

  Поезия » Хумористична
785 2 13

Сега на моята Сънливка

пращам сутрешна усмивка,

и да знаеш, без почивка,

ще е вечерната разтривка...

 

Навсякъде ще те обслужа

наградчица за да заслужа,

а каква ли ще е тя

ще разбереш... вечерта...

 

25.02.2019.

 

Георги Каменов 

© Георги Каменов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??