7.05.2006 г., 1:50 ч.

Усмивката 

  Поезия
933 0 2

Никога не ще забравя

твоята усмивка...

твоите кафяви

изгарящи очи

и онзи поглед, който

завинаги ме плени...

Усмивката, неслизаща

от твоето лице...

тази усмивка, достигнала

дълбоко в моето сърце...

усмивка, караща ме

постоянно да плача..

Усмивката от моето

лице изчезна...

сълзите я замениха...

Усмивката изкуствена

е сега...но твоята

усмивка заинаги

ще е запечатена в

моята душа!

© ДаяНчеТооо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??