29.07.2011 г., 22:36 ч.

Усмивке, здравей ...и сбогом! 

  Поезия » Любовна
704 0 1


Усмивке, здравей... и сбогом!
                             (посветено на една червена роза,
                               на която пожелавам толкова чаканото
                               щастие. Да бъде... и всичкото само добро!)


Усмивке, здравей... и сбогом!
Аз от вятъра, знаеш, че бягам.

Нали така е редно да бъдем,

добро представление, вярвам.

Усмивке, бъди усмивка,

дори когато навсякъде е само море,

солта пенливо се диша

и не се вижда откъде водата тече.


Усмивке, недей се страхува,

мен страхът душата ми взе,

под небето щом вяра сънува,

сънувай и ти от цяло сърце.

Усмивке, здравей... и сбогом!

Ти не си за рибар, но наслука -

щом самичка късмет дириш,

нека Бог те дари със сполука.


 

© Боряна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??