4.09.2011 г., 14:04 ч.

Усмивки 

  Поезия » Хумористична
551 0 0

Усмивки колко рядко виждаш ти,

къде се скриха те, кажи?

Дали животът ни е сив и смръщен,

или печели този, който е намръщен.

 

И гледаме лица застинали, и няма жокер

от емоции, като след 20 години игра на покер.

 

Усмивката лесно тя се появява,

способна е и лед да размразява.

Размърдай устните си ти,

усмихни се и някой друг зарази.

 

И нека този вирус на устата

да ни засегне, както есента - листата.

Ухили се, наслади се на това, че си жив,

макар да нямаш всеки път мотив.

© Евгени Генчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??