23.04.2007 г., 8:48 ч.

УСТНИ РИСУВАХА... (из „Животът, какъвто е") 

  Поезия
637 0 15

Хайку


Свещта догоря.


Устни рисуват в нощта

лунните сенки...

© Вили Тодоров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??