1.08.2013 г., 22:06 ч.

Устните ти 

  Поезия » Любовна
1134 0 19

Долната ти устна натежава

   леко, като септемврийско грозде.

Устата ти към мен се приближава,

   усещам как брадата ти боде…

 

Целувката ти толкова прилича

   на сгушен в шепи таралеж.

Ах, устните ти толкова обичам,

   буря, ураган, бумтеж.

© Естрея Ангел Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??