18.06.2010 г., 10:19 ч.

Утайки... 

  Поезия » Източни форми
652 0 9

Бъчва от тъга.

Недопита радостта.

Пияна вяра.

 

Чаша – истина.

Илюзия без захар.

Утайка – лъжа...

© Веселка Стойнева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??