Jun 18, 2010, 10:19 AM

Утайки... 

  Poetry » East forms
650 0 9

Бъчва от тъга.

Недопита радостта.

Пияна вяра.

 

Чаша – истина.

Илюзия без захар.

Утайка – лъжа...

© Веселка Стойнева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??