18.01.2012 г., 11:38 ч.

Утре 

  Поезия » Друга
466 0 4

Утре всичко ще бъде наред.

Утре можем да бъдем щастливи.

Ще проблесне сред хаоса ред,

ще сме истински, искрени, живи.

 

А мечтите ни утре ще са

ярки, нежни, красиви комети,

прекосили добри небеса.

И в неоново синьо ще светят.

 

Ще ни срещне такава любов...

Ще сме толкова влюбено – смешни...

Утре плътският, вечният зов

ще притихне. Ще бъдем безгрешни.

 

Утре, Господи, само не днес....

Пощади ни, не ни награждавай...

Във живота ни кратко – злочест

всекиму според делата въздавай...

© Нина Чилиянска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??