Утре всичко ще бъде наред.
Утре можем да бъдем щастливи.
Ще проблесне сред хаоса ред,
ще сме истински, искрени, живи.
А мечтите ни утре ще са
ярки, нежни, красиви комети,
прекосили добри небеса.
И в неоново синьо ще светят.
Ще ни срещне такава любов...
Ще сме толкова влюбено – смешни...
Утре плътският, вечният зов
ще притихне. Ще бъдем безгрешни.
Утре, Господи, само не днес....
Пощади ни, не ни награждавай...
Във живота ни кратко – злочест
всекиму според делата въздавай...
© Нина Чилиянска All rights reserved.