16.04.2015 г., 23:28 ч.  

Утре няма да ме има 

  Поезия
800 1 2

-Ще ти се обадя после, мила.
Нямам време, извини ме.
-В мрака пак защо се криеш?
-Твърде късно е, остави ме.

-Ще говорим утре сутрин.
Обичам те, сега заспивай.
-Здравей, прекрасно утро!
-Но бързам, не, не ме завивай.

-Ще се видим щом се върна.
-Ех, добре. Ще те почакам.
-Липсва ми да те прегърна.
Уморих се и да плача.

-Добър вечер, мила моя.
Толкова съм изморен.
Не искам да си разваля покоя.
Ще си лягам, утре е нов ден.
 

-Но утре мен ме няма.
 

-Добро утро, къде си, мила?
Къщата е празна, а толкова голяма.
На рафта има само фиба
да ми напомня за раздялата...

© Рали Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Така се разминаваме в живота и всичко свършва един ден! Харесах!
  • Интересно и истинско. Много откровено.
    За любовта са нужни двама.Честото разминаване охлажда отношенията и
    накрая, драги, не се сърди,че остана само с фибичката и
    Жената трябва да се грабва, ако искаш да я имаш.
    Поздрав и хубав ден, Рали!
Предложения
: ??:??