10.12.2007 г., 13:31 ч.

Утре ще дойде с моята вест 

  Поезия » Философска
1081 0 3

От утре сам ще вървя.
От утре сам ще скърбя.
От утре ще започне денят.
От утре умира нощта.

От вчера ти обеща,
но вече е утре - умря!
Излъгано вчера, нереалното днес.
Утре ще дойде с моята вест.

Сам ще вървя!!!

Остави ме да тръгна, не тръгвай напред.
Не искам да стигна лошото заедно с теб.
Аз сам ще се справя, не викай, недей.
Просто усмивка ми дай и с мен онемей.

© Ивайло Граматиков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??