24.10.2012 г., 13:44 ч.

Утре ще ги изпера! 

  Поезия » Хумористична
700 0 7


(из цикъла "Вицове в рими")

Лежи си Пена у кревата
полузаспала. На стената,
във тъмното, приспивно цъка
часовникът, а Вуте щъка
из къщата, но подир час
и той си ляга. „Пено, аз
без гащи... гол съм...” - промълви.
„Да спя сега ме остави! –
отвръща Пена – Утре рано
шъ ги упера, като стана..."

© Ангел Веселинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??