24.08.2016 г., 0:02 ч.

Утро 

  Поезия » Пейзажна
303 1 0

Призори чува се
песента на птиците,
спокойният ропот
на близката река.
Ведрото слънце изгрява,
зад тъмните планини.
Ах,че прекрасна гледка
открива се пред моите очи.
Мирисът на дървета и цветя,
живота в прекрасната синева,
всичко това кара кожата ми да настръхва,
а през ума минава спомен за теб.
И душата рухва,
но прекрасното утро остава.

© Магдалина Улайбева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??