2.10.2018 г., 23:03 ч.  

Утро 

  Поезия » Любовна
1411 5 11

УТРО

 

Съмна се в моята тъмна душа,

щом озари ме усмивката твоя,

тя угаси на тъгата свещта,

тя ми показа мира и покоя.

 

Бодро задава се новият ден,

аз го посрещам и жадно мечтая

в твойте очи да съм вечно пленен,

в твойте очи да открия безкрая.

© Раммадан Л.К. Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??