Съмна се в моята тъмна душа,
щом озари ме усмивката твоя,
тя угаси на тъгата свещта,
тя ми показа мира и покоя.
Бодро задава се новият ден,
аз го посрещам и жадно мечтая
в твойте очи да съм вечно пленен,
в твойте очи да открия безкрая.
© Раммадан Л.К. All rights reserved.