10.11.2007 г., 11:35 ч.

Утро 

  Поезия
626 1 11

Когато утрото погали планината

със изгрев, в цветовете на зората

и създаде за тебе красотата

с началото си бъдещия ден,

 

изпий едно кафе със тишината

и подари една усмивка на тревата,

на птиците и на гората.

Така усмивката ще стигне и до мен...

 

***

ПП: Специален поздрав за  Lingerie (Ники) и  Nella_gold (Нели)

© Цвети Пеева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??