24.01.2013 г., 9:39 ч.

Утро 

  Поезия » Любовна
506 0 0

Събуждам се бавно.
До мене поглеждам.
Приближавам се плавно
и се сгушвам с надежда
да бъде ясно днес небето,
слънцето да зарази и нас
с лъчезарност, докато свети.
Да забравим среднощния бяс.
Аз всъщност отдавна забравих,
нека черното остане за нощта,
нека утрото си да опазим.
Преди да отвориш очи ще ти простя.

 

23.01.2013

© Иво Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??