4.02.2007 г., 19:08 ч.

Уязвимост... 

  Поезия » Бели стихове
928 0 7

Уязвимост...  

 

Хайде днес да се скрием от всички!

Да избягаме зад планини и морета, зад Времето...

Страха да превърнем в песен на птички...

Да измием праха, на деня да отхвърлим бремето...  

 

Ти, както винаги, ще простиш слабостта ми!

( Прощавал си не-умност, грешки, неуспехи,

разсеяност и плач, и гордостта ми,

излишни думи, бойните доспехи...)  

 

Светът на пясъчна надежда съграден е,

люлее се от стъпки Гъливерови!... 

Да сложим свойте бляскави одежди,

да отлетим към нашта светла вера!... 

© Дивна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??