10.01.2014 г., 9:45 ч.

Узурпаторката 

  Поезия
538 0 0

С ураган от чувства ще взривя душата,

за да изгрее обичта на твоето лице.

Ще плисна свят в света на слепотата,

за да прогледне твоето сърце.

 

И без да усетиш нежно ще отседна

във пристана на твоето небе.

Ще ти орисам мидата последна

от дъното на моето море.

 

Ще те изпия, ще те узурпирам,

ще те превърна в спомен от река.

Ще те открия водопад неспирен,

понесъл грохота и воя на страстта.

 

Ще бъда кротък пламък,

ще бъда буен огън.

Ще бъда силен камък,

ще бъда нежен звън.

 

Отречена и свята, ще бъда винаги една,

ще нося силата на вятър, за да ме наречеш жена.

© Мартина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??