13.02.2010 г., 16:05 ч.

В Ада да гориш дано! 

  Поезия » Любовна
804 0 1

                                                       В Ада да гориш дано!
              

 В Ада ще гориш, защото
    ти си тръгна и остави в мене злото.

С ръце към Бога аз се молих,
от себе си злините аз прогоних.
Виновна бях, защото те обичах
или виновна бях, защото ти се вричах?!
Виновна ли съм аз, защото
все още силно те обичам,
виновна ли съм аз, защото
твойто име винаги изричам.
В Ада ще гориш, защото
обвиняваше ме тъй жестоко!
Аз невинна съм, ти знаеш
,
но не щеш да си признаеш!
В Ада да гориш ДАНО!
Аз отдадох се на суета
и поробих своята душа!..
.


© Галиа Михайлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??