11.04.2019 г., 10:11 ч.

В ателието 

  Поезия » Бели стихове
621 2 0

Сред 

гипсовия прах

там

тя ли бе,

която открих

или не

аз открих я,

а тя 

откри ме

мен.

С кални кецове,

прашни ръце

и работна риза

в ателието,

в ръцете ми,

в огледалото,

в мивката,

в мислите,

в идеите

тя е

мен

и аз съм

нея.

© Светла Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??