Сред
гипсовия прах
там
тя ли бе,
която открих
или не
аз открих я,
а тя
откри ме
мен.
С кални кецове,
прашни ръце
и работна риза
в ателието,
в ръцете ми,
в огледалото,
в мивката,
в мислите,
в идеите
тя е
мен
и аз съм
нея.
© Светла All rights reserved.