29.03.2011 г., 10:59 ч.

В бялата стая... 6 

  Поезия
712 0 14

 

 

 

 

Решетки.

Бариера.

Залостена врата.

Една орлица в клетка

с прекършени крила...

Не може тя да литне 

при своя смел орел.

Следи го с любовта си.

Там. 

В тяхното небе...

Не сеща гняв и злоба.

И не зове.

Не плаче.

Високо тя се рее

над низките палачи.

Сърцето устремява към светли висини,

където ще се срещнат пак...

Сред гордите орли.

 

 

 

 

 

© Елена Гоцева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??