22.02.2009 г., 14:47 ч.

В царството на рая 

  Поезия
1092 0 25

Не може времето да заличи

следите на една любов голяма

и буен огън вечно ще пламти,

където нежно шепнели са двама.

 

Магията, разпръсквана в нощта,

не може да изчезне като сянка

и дългата въздишка на страстта

завинаги ще бъде господарка.

 

Че две сърца, туптели във едно,

остават неразделни до безкрая

и две души, изваяли дърво,

се топлят нежно в царството на рая.

© Наташа Басарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??