Без сребърна лъжичка сред устата
и златна петолъчка във душата,
отдавна духам хладна, млечна супа
и ближа рани в моята хралупа!
Не искам да вечерям със редактор,
или до някой явен хиропрактор
и цял живот препускам с ветровете,
за топките съм хванал боговете!
Естествено... държа се неприлично,
желаят ме, но няма нищо лично,
приличам на борец във Парламента,
не мога да приема регламента!
Но много искам с Бог да се сезирам,
живота си любовно да чекирам,
да срещна - сексапилна стюардеса,
и с нея доживот да клатя феса!
Юри
Йовев
Октомври
2019 г.
© Yuri Yovev Всички права запазени
Пепи!😋
Де да бях Ален Делон,
главни роли да играя!
Щях да яхна буен кон,
мигом теб да те омая!