С лъчите си и с душа от любов,
изгрявам все по-весел всеки ден,
а ти все така истински гориш,
повярвала, че няма друг като мен.
И с пулса си се любим страстно
в чудни мигове от звук и тишина.
Знай, очаква ни бъдеще вълшебно,
двамата с теб ще покорим света.
Обичам да изричам съкровено
името, с което си ми отредена -
моя съвършено добра любима,
за неповторима обич преродена.
© Васил Георгиев Всички права запазени
светъл човек си ти...
и поет..