16.11.2007 г., 17:01 ч.

В друг живот 

  Поезия
1348 0 5

Тръгвай вече, късно става,

нощта се спуска над брега...

Целувката на кея си остава,

в друг живот сме с теб сега!

 

Видях те тук съвсем случайно.

Помня! Преди толкова лета!

Седяхме с теб, прегърнати потайно,

тръпнещи в полите на нощта.

 

Сега те виждам, пак случайно,

прегърбен, изморен и побелял...

Една любов отиде си нехайно,

каквото можеш - всичко си ми дал!

© Иринка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??