15.06.2008 г., 15:28 ч.

В друг живот 

  Поезия » Любовна
570 0 1
Толкова те търсих и обичах
в тревата и звездите ни високи,
без да те познавам в теб се вричах
и те търсих във всичките посоки.

Извървях безброй години
в търсене на твоите очи,
ходих и до облаците сини,
и до слънцето с жарките лъчи.

Никой теб не бе те срещал
може би си още нероден,
в друг живот ще бъдем двама,
в някой друг по-слънчев ден.

                               17:05ч
                                13.06.08г

© Надежда Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??