1.08.2016 г., 19:01 ч.

В друг живот 

  Поезия » Любовна
582 6 12

Срещал съм те някога в живота минал

усещам го по пулса на сърцето

дали била си ти, която съм обичал 

и съм те прегръщал под звездите на небето.

 

Може би живели сме в света на фараоните

пред бога Слънце "Ра"признали сме си любовта

или в римско време съм вървял сред легионите

и теб съм виждал, когато ме е срещала смъртта.

 

Дали влюбен в теб не съм ти пял сонети

от ревността разкъсван не съм пробождан на дуел

или в свят омразен, неприети

сам Смъртта не съм довел.

 

Не знам, мога само да гадая

но знам, че в тоз живот те искам пак

с теб под луната и звездите да мечтая

и заедно да търсим в миналото знак.

 

Април, 2015 г.

Варна, Гавраил

© Гавраил Йосифов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??