17.12.2011 г., 10:20 ч.

В друго време, в друг свят 

  Поезия » Друга
666 0 0

Под звездите
във дъжда
ще танцувам.
Плавна стъпка. Приближавам.

Достигам
теб.

Ще избършеш ли с ръка
сълзичката -
търкулна се по бузата отново.
Идеално ме познаваш.

Достигаш
мен.

Отиваме
в дълбоките води.
Прозрачни,
един за друг,
сливаме се с океана.

Пускам те
да си отидеш.
Пази ми място -
там, където
ще сме заедно.

Под звездите
във дъжда
ще танцуваме.
Плавна стъпка. Преоткривам вечността.

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??