25.05.2022 г., 11:08 ч.

В душата ми възраждащо се случваш 

  Поезия » Любовна, Строги форми
693 2 2

В душата ми възраждащо се случваш...

Вълшебната ти красота зове.

Врати с усмивката си ти отключваш

към приказните топли светове.

Показваш ми пейзажи необятни,

които в блян дори не съм видял.

Неописуемо, очите жадни

попиват всеки миг тук оживял.

Земи сред облаци безспир летят

и времето не се измерва с час.

И водопади чувствено текат,

и се превръщат в дракони добри..

Не мога да повярвам... Твоят глас

е музика и чудеса твори.

© Асенчо Грудев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??