4.06.2007 г., 17:35 ч.

В две сълзи ще се превърна... 

  Поезия
649 0 12

В две сълзи ще заключа тъгата,
моята и тази от другите.
В две сълзи ще излея
бездумието и страха от тъмното.
В две сълзи ще те изплача,
мой спомен, моя неизлечима рана.
В две сълзи миналото ще прикрия,
дори ако трябва тепърва те да се родят.
В две сълзи и аз ще се превърна,
ще се отроня от твоите очи.
И ще бъда пак по-чиста от дете,
по-истинска и себе си!


© ГАЛИНА ДАНКОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??