14.08.2008 г., 22:18 ч.

В Дълбините 

  Поезия » Любовна
867 0 2
В Дълбините


О, скъпа моя, ти единствен ангел...
сякаш дошла на земята, за да погледна очите ти...
да усетя красотата ти...
да се разхождаме в душата ти...
Защо се влюбих...?
сега потъвам надолу...
надълбоко...
Сгърчен сам със своите чувства,
в студените дълбини на океана...
И не виждам светли лъчи...
И не виждам как да изплувам от дълбините...
На ЛЮБОВТА...

© Господин Браунстоун Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??