Aug 14, 2008, 10:18 PM

В Дълбините 

  Poetry » Love
908 0 2
В Дълбините


О, скъпа моя, ти единствен ангел...
сякаш дошла на земята, за да погледна очите ти...
да усетя красотата ти...
да се разхождаме в душата ти...
Защо се влюбих...?
сега потъвам надолу...
надълбоко...
Сгърчен сам със своите чувства,
в студените дълбини на океана...
И не виждам светли лъчи...
И не виждам как да изплувам от дълбините...
На ЛЮБОВТА...

© Господин Браунстоун All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??