11.05.2007 г., 9:02 ч.  

В дълбочина 

  Поезия
511 0 1

 

Дълбоко, дълбоко -

под пластове земни...


Дълбоко, дълбоко -

под угари черни...


Надоле - под истини

или неистини...


Забравен завинаги,

изгубен сред минало -

отивай си, страннико,

скитнико весели!


Сърцето, изстине ли -

мъртви са, песните...

© Бостан Бостанджиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??