28.02.2009 г., 17:35 ч.

В един миг без теб 

  Поезия
1039 0 1
В един миг болката голяма е, 
в миг, пълен с страстни нежни сълзи,
в един тъжен следобеден ден 
мигът се превърна в мрачен ден,
миг, в който ти не беше до мен.

Море от топли сълзи пак ще проливат
моите очи, щом за тебе ще страдат,
а ти не разбираш колко много ме боли,
море от сладки нежни сълзи, 
море, пълно с любовни тъжни сълзи.
           
 Един миг без теб, а цяла вечност.
Забрави игрите закачливи, 
забрави всичко, свързано с мене,
но едно не забравяй "Обичам те"
ще чуваш не от мойте устни, а от други.




 

© Джулияна Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Имало едно време " писателче"...
    Сега " писателка"...
    А иначе си скромно момиче, сигурен съм...
Предложения
: ??:??