11.03.2017 г., 19:45 ч.

В една отронена сълза 

  Поезия » Любовна
408 5 8

Под миглите ми, там си,

в една отронена сълза.

И знай, че когато сам си,

тя с теб ще е в дъжда...

Щом вятърко неканен

те опръска с тиня, с кал,

те остави бездиханен,

към теб той няма жал...

То тогава ще те скрия

в своите шепи малки.

И на глътки ще те пия

със устните си жарки...

Щом изпия ти тъгата,

ще те пусна ей така.

После пак в сълзата

ще родя една дъга...

© Ивелина каменова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??