11.10.2012 г., 10:11 ч.

В едно 

  Поезия » Любовна
708 0 0

Пътят ни от днес един е,

уверено ще крачим във нощта.
Щом някой утре уязви ме,
ще черпя сила от любящата ръка.

 

Нещастен е, комуто да се лута сам,
животът преднаписан отредил е...
Не ще познае истинския плам
как двама към една съдба повел е.

© Катя Вълчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??