15.02.2018 г., 18:21 ч.

В едно 

  Поезия » Любовна
514 0 2

Едно небе, една луна,

едно сърце, една душа,

един живот, една любов,

съдба една, единствен зов!

Една съм аз, един си ти,

една целувка под безброй звезди!

© Мая Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??