26.05.2012 г., 15:24 ч.

... В жарава... 

  Поезия » Философска
722 0 0

...

        На Е.

В жарава от няма тъга

изпепеляват душите прокудени,

дълго вървели по ръба 

на изстрадано безумие.

Крехки думи на нежност и блян

топлят ни кратко и временно.

Как е нужно понякога да си сам

и да загърбваш проблемите!

Голи истини, в болка и гняв,

претъркулват по стръмното чувствата.

Как, Господи, да опазя - тях -

да не бъде безлично и пусто?

© Павлина Райкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??